Savvii als partner voor WordPress hosting

Logo Savvii Nijmegen - partner MascBij het hosten van WordPress-websites komt, mede omdat het open source software is, het nodige kijken. Daarom werkt Masc voor WordPress hosting vanaf oktober 2014 samen met Savvii. Onze enthousiaste overburen aan de Oranjesingel!

Waarom Savvii?

Savvii zorgt ervoor dat succesvolle WordPress-websites nog verder kunnen groeien. Hun Managed WordPress hosting heeft ten opzichte van meer generieke hosters voordelen op vier gebieden: 

  • Snelheid
  • Veiligheid
  • Gemak
  • Ondersteuning

Team van Savvii Wordpress Hosting

 

Snelheid

Uit diverse onderzoeken blijkt dat meer site snelheid zorgt voor een lagere bouncerate en een hogere conversieratio. Daarnaast heeft Matt Cutts van Google ook aangegeven dat het steeds belangrijker wordt een snelle website te hebben voor optimale organische posities in de zoekresultaten.

Savvii zorgt voor snelle websites door gebruik te maken van de laatste en snelste technologieën als de webserver nginx en php-FPM. Qua hardware zijn de VPS’en voorzien van SSD harde schrijven. Savvii zet ook veelvuldig cachingtechnologieën als Varnish, XCache en memcached in. Al deze zaken zorgen voor snellere websites.

 

Veiligheid

Naast de gebruikelijke zaken als goede datacenterbeveiliging en firewalls doet Savvii meer. Zo heeft het  een brute-force loginprotectie ingebouwd in een eigen plug-in. Gebruik maken van de laatste versies van plug-ins en WordPress zelf is essentieel. Daarom is het mogelijk om al je plugins en WP zelf door Savvii dagelijks te laten updaten. Hun back-ups zijn offsite met een retentie van 14 dagen. Mocht er toch iets gebeuren dan verwijderen ze gratis malware uit je site.

 

Gemak

De eerder genoemde automatische updates besparen je veel tijd in het onderhoud van je WordPress-site. Daarnaast maakt Savvii debuggen makkelijker door snelle inzage in error en acces logs. Verder biedt het snapshot back-ups waarmee je met één druk op de knop een extra back-up van je site kunt maken.

 

Ondersteuning

Savvii host alleen maar WordPress, niks anders. Daardoor heeft het veel kennis van WordPress en kan het team je adviseren wat betreft plug-ins en snel aangeven waar je de oorzaak van een bug in je site kunt vinden.

 

Meer weten?

Bezoek Savvii.nl.