Vacature: Webdeveloper 32 – 40 uur (medior/senior)

Heb je zin om in een team slimme, gebruiksvriendelijke (web)apps & websites te maken? Ben je handig in front-end development? En vind je het leuk om met heel verschillende organisaties te werken? Dan willen we je graag eens ontmoeten!

Jouw taken

Je bent vooral bezig met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van websites en (web)applicaties. Daarbij verzorg je vooral het front-end development in een klein team van andere developers.

Je zult veel samenwerken met onze webdesigner en onze (hele diverse) klanten. Zij worden enthousiast als jij actief met hen meedenkt en op zoekt gaat naar de beste oplossing. Je gaat dus veel samenwerken, maar sommige projecten voer je zelfstandig uit.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandig denker die graag samenwerkt met anderen. Je bent in staat projecten te leiden, strategieën op te zetten, contact te onderhouden met klanten en probleemoplossend te denken wanneer nodig. 

Wanneer je iets maakt, denk je vanuit de gebruiker én vanuit de techniek: je voelt je uitgedaagd om het werk van een gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken. Je communiceert helder, vindt het leuk om je in een onderwerp vast te bijten, maar kunt ook snel schakelen als dat nodig is. 

Jouw kennis en vaardigheden

  • Je hebt een diploma op hbo-niveau of hoger
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites 
  • Je beheerst HTML, CSS en JavaScript
  • Je hebt ervaring met CSS preprocessors, responsive design & optimalisatie
  • Je hebt kennis van C# en ASP.NET
  • Je hebt kennis van SQL en databases (SQL Server)

Wat bieden we? 

Vijfendertig fijne collega’s waar je veel van kunt leren en waar je tijdens de vrijdagmiddagborrel mee kunt tafelvoetballen, gamen of gewoon wat kletsen. Je werkdagen zijn gevarieerd met opdrachtgevers uit allerlei sectoren: van overheid tot zorg en van mode tot horeca. De sfeer is informeel en je hebt veel ruimte om je eigen ideeën uit te werken. We zijn benieuwd naar jouw visie en geven je de vrijheid en verantwoordelijkheid om die vorm te geven.

Interesse?

Je kunt per direct bij ons terecht. Stuur een mailtje met je cv & motivatie naar mascha@masc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.