CV-Video | Platform voor video-cv’s

“Werkgevers zijn ontzettend enthousiast. En dat komt omdat ze in een korte periode een goede indruk van een kandidaat kunnen krijgen.”

- Astrid, Flexis Uitzendbureau (in uitzending RTL4)


Over de opdrachtgever

CV-Video biedt mensen die op zoek zijn naar een baan een platform om een video-cv te plaatsen en delen. Bedrijven kunnen via de website cv’s bekijken of accounts aanmaken voor sollicitanten. 


Platform voor werkgevers & werknemers

CV-Video had een goed idee. Wat als je het geschreven cv nou aanvult met een video-cv? Dan kan een sollicitant veel van zichzelf laten zien en een werkgever krijgt in korte tijd een goede indruk van de kandidaten. Samen met CV-Video ontwikkelden we een visuele identiteit (huisstijl en logo) en een website voor deze dienst. 

Inloggen, video-cv’s uploaden & delen

Belangrijke feature van de website is dat hij grotendeels besloten is. Sollicitanten maken een account aan en uploaden hun video. Ze kunnen hem vervolgens gericht met bedrijven delen door een link toe te voegen aan hun sollicitatie- of motivatiebrief. De site houdt bij hoe vaak het cv door elk bedrijf bekeken is.

Wervende content: tekst & video

We verzorgden ook de content voor de website: bondige, heldere teksten en video’s met tips voor mensen die de dienst willen gebruiken. Samen met CV-Video maakten we drie filmpjes met tips voor het opnemen van een video-cv, persoonlijke presentatie en inhoud.

CV-Video op RTL 4 LifestyleXperience

Op 27 december kwam CV-Video langs in een item over Flexis uitzendbureau in Nijmegen, dat het gebruik van video-cv’s signaleert als nieuwe trend.

  Ook een website of webapp ontwikkelen?

We gaan dat creatieve proces graag met je aan!


Neem contact met ons op