Driekracht | Maatschappelijke ondersteuning

“Bezoekers vinden de site mooi, duidelijk en heel overzichtelijk” - Sandra de Vries, directeur DriekrachtOver de opdrachtgever

Driekracht is een onderdeel van zorginstelling Driestroom. De maatschappelijk ondersteuners van Driekracht begeleiden cliënten met een licht verstandelijke beperking aan huis. Onder bij het vinden van werk en dagbesteding en door ondersteuning bij alledaagse handelingen.

Inspelen op veranderingen in de zorg

Driekracht zet zich in voor die groep mensen die met ondersteuning (soms veel, soms weinig) een eigen rol kunnen spelen in de samenleving. Doelgroep zijn burgers en zorgprofessionals die de ondersteuners van Driekracht kunnen inzetten als intermediair: dichtbij de cliënt maar met kennis van de hele sociale kaart.Eenvoudige website zet mensen voorop

We maakten een nieuwe website voor Driekracht. Er was al een huisstijl en samen met een cartoonist kwamen we tot een voor de doelgroep aansprekend design. Typerend zijn de illustraties die zorgsituaties op een herkenbare manier voor cliënten uitbeelden. Ook belangrijk: de persoonlijke insteek van Driekracht. De drie maatschappelijk ondersteuners staan prominent op de homepage.

Ook doeltreffend communiceren?

Of dat nou is met een website, slimme inzet van sociale media of strategische e-mailmarketing. We kijken graag wat jouw doelgroep nodig heeft. Bel ons gerust op voor een kennismaking.