Driestroom | Zorginstelling

“Interactieve plattegrond toont ruim 150 zorglocaties.”


Over de opdrachtgever

Driestroom biedt zorg en ondersteuning bij werken, wonen & leren aan mensen met en zonder beperking op meer dan 150 locaties in Nederland.

Interactieve plattegrond toont zorglocaties

Als je zo veel verschillende (zorg)locaties hebt als Driestroom, is het prettig om dat overzichtelijk te laten zien. We ontwikkelden voor Driestroom daarom het digitale equivalent van de plattegrond met gekleurde punaises: een interactieve kaart van Nederland met daarop alle zorglocaties. Waarom interactief? Omdat je zelf bepaalt welke informatie je krijgt. Zo kun je in- en uitzoomen en locaties aantikken (op touchscreen) of aanklikken (op gewoon scherm) voor meer informatie.

 

Interactief scherm is overal te gebruiken

Het leuke aan de interactieve kaart is dat hij overal te gebruiken is. Klap ergens je laptop open of zet op een beurs een scherm neer en je kunt de plattegrond tonen. Hij staat namelijk online. Driestroom bekijkt momenteel op welke plek op het kantoor het grote scherm met de interactieve kaart wordt geplaatst.

Beheer eenvoudig via CMS van de website

Nog een voordeel: Driestroom hoeft locaties maar op één centrale plek aan te passen. Namelijk in het CMS van de website, waar we de interactieve kaart hebben ingebouwd. 

Bekijk de interactieve plattegrond van Driestroom

Benieuwd geworden? Bekijk de interactieve kaart zelf. 

Jouw vestigingen ook op een leuke manier laten zien?

Wat we voor Driestroom hebben gemaakt, kunnen we ook voor jou doen. Heb je een organisatie met meerdere vestigingen, verkooppunten of leveranciers, en wil je die op een leuke, interactieve manier presenteren? Neem dan contact met ons op.


Neem contact met ons op