JVR Decorbouw | Decors & kroonluchters

“95% van de aanvragen komt via de website. De site is daarmee echt onze etalage.”

- Jaap van Roozendaal, eigenaar JVR Decorbouw


Over de opdrachtgever

JVR Decorbouw ontwikkelt complete decors voor feesten, beurzen en tv-shows, daarnaast verhuurt het bedrijf kroonluchters en duizenden losse decorstukken.

Website als showcase

In het vak van decorbouwers en -verhuurders draait het om aankleding en uitstraling. Een website moet daar minstens een verlengstuk van zijn en nog liever een plek waar die de pracht en praal op zijn best naar voren komt. 

Veel beeld en heldere navigatie

De bestaande website van JVR Decorbouw was verouderd: teksten en afbeeldingen waren klein en kwamen daardoor niet goed uit de verf. De nieuwe website zet in op beeld (voor opdrachtgevers) en specialistische tekst (voor zoekmachines). Op de homepage en in het menu worden de belangrijkste doelgroepen aangesproken en een dienst die het bijzonder goed doet wordt flink uitgelicht: de kroonluchters. 

Meer nieuwe opdrachten

“We hebben in 2015 beter gedraaid dan in 2014”, aldus Jaap van Roozendaal, eigenaar van JVR Decorbouw. De website werd door 95% van de opdrachtgevers gebruikt om een offerte aan te vragen. De website staat daarin niet op zichzelf: Jaap is actief op sociale media. Dit levert niet veel verkeer op, maar wel bezoekers die relatief lang op de website blijven. Het overgrote aantal bezoekers komt binnen via Google, vaak op zoektermen waarvoor de website is geoptimaliseerd.


Ook scoren met je website?

We gaan graag met je aan de slag.

Neem contact met ons op