Progresso | Strategie, sales & succes

"Mijn website kreeg de volle aandacht. Masc stopt pas als het klopt." - Jacco Bouwman, ProgressoOver de opdrachtgever

Progresso | Bureau voor strategische oplossingen in marketing & sales
In samenwerking met Schokker | Grafisch ontwerp & Media Design


Waarom een nieuwe website?

De website die Jacco Bouwman liet bouwen toen hij acht jaar geleden voor zichzelf begon, was na jaren trouwe dienst gedateerd. Want in acht jaar tijd zit je niet stil. Zo ontwikkelde Progresso zich van 'u vraagt, wij draaien' naar een volwassen bedrijf dat optreedt als partner en adviseur. Organisaties werken graag met Progresso omdat ze Jacco waarderen. Om zijn kennis, zijn ervaring en inspirerende manier van werken. Dat verhaal moest de nieuwe website vertellen.

Wat hebben we gedaan?

Jacco's wensen werden door ontwerpbureau Schokker vertaald naar een design. Met grote foto's, bewegende sliders en persoonlijke uitstraling. Masc zorgde dat de techniek Jacco's verhaal ondersteunt. De site schaalt automatisch en ziet er daardoor op elk device (desktop, tablet en mobiel) mooi en toegankelijk uit. Het is is gebouwd met het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco en dus makkelijk te bewerken.  

 

En... voorsprong?

Het fraaie design van de website komt, door de responsive bouw, op alle devices goed uit de verf. Dit maakt het tot een uitstekend visitekaartje. Waar Progresso voor staat, valt nu samen met wat het uitstraalt. Met de website laat Jacco Bouwman zien voor kwaliteit te gaan. Dankzij het prettige CMS is het  eenvoudig voor hem om teksten, foto’s en menu-items te veranderen. Zo kan hij meebewegen met de wensen en verwachtingen van zijn doelgroep. En hadden we de vindbaarheid al genoemd? Die is stukken verbeterd omdat content nu beter door zoekmachines geïndexeerd wordt. 


Ook toe aan een nieuwe website?

Wij denken fulltime na over online presence. Zet ons dus voor je aan het werk. Worden we enthousiast van!