Tijssen cs | Accountants & adviseurs

“De samenwerking met Masc was bijzonder prettig en effectief” - Twan van Elk, De creatieve afdelingOver de opdrachtgever

 Logo Tijssen cs accountants en adviseurs  Logo De creatieve afdeling concept en creatie
Tijssen cs is een accounting- & administratiekantoor in Malden. We ontwikkelden een website voor hen in samenwerking met De creatieve afdeling, bureau voor concept & creatie.

Schaalbare website voor alle devices

De creatieve afdeling verzorgt de communicatie voor Tijssen cs. Voor de website ontwikkelde dit bureau een nieuw concept en ontwerp. Een prachtige one-pager geschikt voor gebruik op desktop, tablet en telefoon. Masc boog zich over de bouw van deze website, in het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco.


 


Masc is ervaren in het ontwikkelen van websites en apps. De website van Tijssen cs moest schaalbaar (responsive) zijn voor desktop, tablet en telefoon. Met onze kennis van front-end development vormden we een goed team met De creatieve afdeling en konden we gezamenlijk een site neerzetten dat zowel in beeld als gebruiksvriendelijkheid en techniek krachtig communiceert.

Met de nieuwe website komt Tijssen cs uitstekend voor de dag. De website is online goed te vinden, doet het uitstekend op elk apparaat en is prettig in het beheer. 

Ook een responsive website?

Til de communicatie van je bedrijf naar een hoger plan en schakel ons in. We bouwen niet alleen websites, we kennen de nieuwste online trends en maken zelf ook mooie designs. Leg je idee aan ons voor.