Beheer websites zelf met CMS

Een nieuwsbericht op je website zetten, foto’s van producten toevoegen of linken naar de pagina van een partnerbedrijf – met een CMS (contentmanagementsysteem) doe je dat eenvoudig zelf. Websites, webshops en intranetten van Masc zijn standaard uitgerust met een CMS. We kunnen ook een CMS integreren in je bestaande site. Je krijgt een heldere instructie en we blijven ook daarna beschikbaar voor vragen.

Meer weten over Sitecore, Umbraco of het CMS dat je nu gebruikt? Bel of mail ons!

Sitecore

Sinds 2008 werken we met Sitecore. Dit CMS is gebruiksvriendelijk en te integreren in je huidige systeem. De mogelijkheden van Sitecore reiken ver. We kunnen het uiterlijk van je site of intranet eenvoudig aanpassen, functies toevoegen voor verschillende mensen in je organisatie en het systeem uitbreiden om bijvoorbeeld e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie of het bijhouden van webstatistieken mogelijk te maken. Daarna kun je zelf aan de slag!
Sitecore is geschikt voor organisaties met een grote website, meerdere sites of een groot intranet.

Umbraco

Kleinere websites rusten we uit met het CMS van Umbraco. Dit systeem zit technisch goed in elkaar en is makkelijk in het gebruik. Foto’s en filmpjes op je site zetten, een pagina toevoegen of teksten wijzigen, je doet het allemaal zelf.

Websites in Umbraco en Sitecore